lunedì 17 dicembre 2012

Alida Chelli, l'ultimo saluto alla indimenticabile Rosetta


Si è spenta all'età di 69 anni, dopo una lunga malattia, l'attrice Alida Chelli, noto volto e voce della tv e dei palcoscenici che hanno emozionato più di due generazioni. Sposata con Walter Chiari, dalla cui unione è nato Simone Annicchiarico (conduttore di Italia's Got Talent). La Chelli, figlia del compositore Carlo Rustichelli, ha iniziato molto presto la sua carriera, cantando in varietà televisivi e in commedie teatrali. Venuta alla luce del successo con la canzone "Sinnò me moro", che apre il film Un maledetto imbroglio di Pietro Germi (1959), musicata dal padre, Rustichelli. Il pezzo poi verrà ripreso da Lando Fiorini e Gabriella Ferrari, diventando un classico della canzone romanesca. 
La ricordiamo nel musicarello Quando dico che ti amo e nella commedia musicale Rugantino del 1978 accanto a Enico Montesano.




12 commenti:

  1. Antonella perdona la mia ignorante comprensione, sono stata candidata io o è un invito a votare il tuo blog di cinema in quanto candidato? :-) In ogni caso vengo a dare un'occhiata...

    RispondiElimina
  2. Ne approfitto per scusarmi del commento un po' incomprensibile e di aver scritto male il nome del tuo blog... ho fatto il post di notte e mi si sono incrociati un po' gli occhi.
    Ho corretto dove ho potuto e segnalato l'errore nel post stesso.
    Scusa ancora!

    RispondiElimina
  3. Oih Antonella, ma figurati non è nulla. In effetti è un po' difficilotto da scrivere...^_^ Grazie a te per avermi inserita nella lista...a presto...:-)

    RispondiElimina
  4. Bună ziua și Bine ați venit la Spotcap Global Loan Services, numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant în domeniul împrumuturilor.

    Aveți mare nevoie de consolidare financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și să ai un împrumut în cont în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii excelente de împrumut în toată lumea.

    Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

    Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capital de la băncile locale sau de la alte instituții financiare din cauza interesului ridicat rata, garanția insuficientă, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut sau orice alte motive

    Nu mai există timp de așteptare sau vizite stresante la bancă Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți

    Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial. Pentru întrebări / întrebări? - Trimiteți un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & Primește un răspuns într-o clipă.

    Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știm că sunteți scăzut de bani, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

    Libertatea ta financiară este în mâinile tale!

    RispondiElimina
  5. Bună ziua și Bine ați venit la Spotcap Global Loan Services, numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant în domeniul împrumuturilor.

    Aveți mare nevoie de consolidare financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și să aveți un împrumut în contul dvs. în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii excelente de împrumut în toată lumea.

    Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

    Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capitaluri de la băncile locale sau de la alte instituții financiare din cauza interesului ridicat rata, garanția insuficientă, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut sau orice alte motive.

    Nu mai există timp de așteptare sau vizite stresante la bancă Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți.

    Oferim servicii de împrumut 24 de ore la nivel mondial. Pentru întrebări / întrebări? - Trimiteți un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & Primește un răspuns într-o clipă.

    Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știm că sunteți în bani, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

    RispondiElimina
  6. Ocean Credit oferă împrumuturi personale / împrumuturi de afaceri / finanțe comerciale / împrumuturi de import și export / împrumuturi de proiecte pentru companii și persoane fizice. Oferim servicii financiare pentru dezvoltarea afacerilor dvs. și pentru nevoile dvs. personale.

    Fără jargon, fără taxe ascunse
    Proces de aprobare simplu și rapid
    Împrumuturi rapide pentru afaceri și personale finanțate în doar 2-3 zile lucrătoare
    Scăzut și accesibil 3% Rata dobânzii
    Companiile pot fi profitabile sau pot avea un venit net negativ
    Acceptarea falimentelor anterioare
    Sunt necesare controale de credit zero
    Persoanele cu credit necorespunzător pot aplica
    Planuri de rambursare flexibile
    CIS și KYC sunt necesare tuturor solicitanților de împrumut indiferent de locație / țară
    Durata împrumutului de la 1 an - maximum 20 de ani
    Perioada de grație de 12 - 24 luni pentru împrumuturi pentru afaceri mari / capital de lucru
    Finanțarea / finanțarea împrumutului nu se limitează la nicio locație geografică sau la orice țară

    Construim doar o finanțare potrivită pentru fiecare client, cu proceduri simple, fără stres, documente simple, aprobări rapide și programe de plată flexibile. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail. În deplină încredere, vom lucra împreună pentru beneficiile tuturor părților implicate, așteptăm cu nerăbdare să oferim cele mai bune servicii financiare tuturor clienților stimați la nivel global.


    OCEAN CREDIT
    E-mail: oceancreditfinancial@gmail.com
    Whatsapp: +1-315-284-1764
    Instagram: @oceancreditfinancial
    Twitter: @oceancreditfnc

    RispondiElimina
  7. Suntem o instituție financiară specializată în susținerea proiectelor, ajutorarea vârstnicilor, șomerilor, ipotecilor și pensionarilor, cu o dobândă de 3% în perioada de rambursare.

    Pentru mai multe informații, ne puteți contacta: mpantzagiota03@gmail.com

    RispondiElimina
  8. Offri denaro in prestito sicuro alle persone che hanno urgente bisogno. Contattatemi per le vostre richieste da 10.000 euro a 7.000.000 di euro. Per maggiori informazioni, ecco l'email e whatsapp da contattare: consoliguis@gmail.com Whatsapp +33751008137

    RispondiElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Protected by Copyscape Web Plagiarism Detector